top of page
Jomi_nettisivut3.jpg

Hei! Olen Mia Kröneck, ajattelun kirkastaja ja mindset mentorisi.

 

Autan sinua johtamaan itseäsi opettamalla sinulle keinoja, joiden avulla opit luomaan menestystottumuksia, jotka tuovat iloa, rauhaa ja menestystä elämääsi.

Olen Proctor Gallagher konsultti ja autan ihmisiä luomaan haluamansa elämän ja pääsemään tavoitteisiinsa. Mindset on kasvava kiinnostuksen kohde, jossa perehdytään käyttäytymisen juurisyihin ja sen vaikutuksesta toimintaan ja seurauksiin kuten menestymiseen, onnellisuuteen jne. mikä ikinä on ihmisen tahtotila tai päämäärä.

Ajattelu on meidän todellisuuden perusta. Se vaikuttaa kaikkeen; mitä mahdollisuuksia näemme, mitä valintoja teemme ja miten toimimme. Jos kamppailet asioiden saavuttamisessa, taustalla on todennäköisesti tunnistamaton ja opittu ajattelutapa joka estää sinua.

Työskentelen tavoitteellisesti ja innostavasti yksilöiden ja ryhmien kanssa. Autan selkeyttämään ja saavuttamaan henkilökohtaisia ja ammatillisia päämääriä Tuloksellinen ajattelu –ohjelman avulla.

Olen  Licensed Practitioner of NLP® ja kansainvälisesti koulutettu joogaopettaja. Toimin myös ammattikorkeakoulun opettajana ja aikaisemmin olin 13 vuotta viestintäkonsulttina IT - alan yrityksille.

 

Olen kasvuun tähtäävä henkilö, joka on intohimoinen auttamaan muita. Jos haluat luoda elämän, josta olet unelmoinut, ota minuun yhteyttä 044 973 8050 tai mia@jomicoaching.com.

 


Tuloksellinen ajattelu -ohjelma

 

Olen Tuloksellinen ajattelu -ohjelman fasilitoija. Ohjelman on kehittänyt Bob Proctor ja Sandy Gallagher, Proctor Gallagher Instituutista, joka on tuloksia tuottava ohjelma jokaiselle, joka on kiinnostunut henkilökohtaisesta kasvusta ja haluaa parantaa jotain osa-aluetta elämässään.

Meidän kaikkien elämässä on tietämisen ja tekemisen välisiä kuiluja, jotka estävät meitä pääsemäään päämääräämme. Eli emme toimi kuten tiedämme miten pitäisi. Tämä ohjelma on 12 askeleen systemaattinen järjestelmä, joka opettaa kuinka tämä kuilu suljetaan.

 

Thinking Into Results -ohjelma parantaa tuloksia kaikilla elämän osa-alueilla. Ohjelma sisältää työkalut ja askel askeleelta etenevän toimintasuunnitelman ja ohjeet uuden ajattelutavan luomiseen joka on linjassa päämääräsi kanssa. Tämä prosessi on auttanut ihmisiä maailmanlaajuisesti saavuttamaan tavoitteita ja merkittäviä tuloksia itsetuntemuksen kehityksen seurauksena.
 


Bob Proctor esittelee ohjelman tässä
 

Tulokset heijastavat käyttäytymistämme. Kysy itseltäsi joka päivä, "mitä voin tehdä tänään siirtyäksesi lähemmäksi unelmaani" ja ryhdy toimimaan.
 

Tarvitsetko apua sinun unelman asettamisessa?
 

"Kaikki unelmamme voi tulla toteen, jos meillä on rohkeutta tavoitella niitä."

 -Walt Disney -

studio03824.jpg
Koulutus:
  • AmO (AMK), Suomi, 2023
  • Sairaanhoitaja (AMK), Suomi, 2017
  • Kaupunkisuunnittelun maisteri (MA), University of NSW, Australia, 2011
  • Humanistisen tiedekunnan kandi, (BA Hons) English, University of Greenwich, UK, 1999

Sertifioinnit:
  • Proctor Gallagher konsultti, Tuloksellinen ajattelu -ohjelman fasilitoija, Proctor Gallagher Institute, 2021
  • Licensed Practitioner of NLP®, 2018
  • Kundaliinijooga 200h (Kundalini Research Institute), 2013
  • Hathajooga 200h (Sivananda Yoga Vedanta), 2008

Asiakaspalaute Tuloksellinen ajattelu -ohjelma:


 

 

 

"Ohjelma on ennenkaikkea selkeyttänyt ajatuksiani koska olen määrittänyt sen mitä minä haluan. Se, että tavoite ”mitä haluan” on selkeä, on antanut minulle turvallisuuden tunteen elämääni. Olen myös saanut konkreettisia työkaluja miten voin itse vaikuttaa siihen kuinka pääsen tavoitteeseeni ja miten tunnistan tietämisen ja tekemisen kuiluja."

-Pia-


 

 

 

 

 

 

"Ohjelma on auttanut minua järjestämään ajatukseni, tunteeni ja toimintani ja tämä on auttanut minua keskittymään olennaiseen. Se on myös vähentänyt negatiivisia ajatuksia ja tunteita itseäni ja muita kohtaan. Myös tuloni ovat kasvaneet."

-Jochen-

studio03775.jpg
IMG_8235.jpg
Contact

Ota yhteyttä

Jomi Coaching
 

Mia Kröneck

puhelin: +358 44 973 8050

sähköposti: mia@jomicoaching.com

Tilaa uutiskirje TÄSTÄ!

bottom of page