top of page

Miten kehittyä ihmisenä ja työntekijänä?

Tuloksellinen ajattelu -ohjelma (Thinking Into Results)

 

Ohjelman on kehittänyt Bob Proctor ja Sandy Gallagher, Proctor Gallagher Instituutista, joka on tuloksia tuottava ohjelma jokaiselle, joka on kiinnostunut henkilökohtaisesta kasvusta ja haluaa menestyä elämässään.

Meillä kaikilla on tietämisen ja tekemisen välisiä kuiluja jotka estävät meitä pääsemään meidän päämääräämme. Eli emme toimi kuten tiedämme miten pitäisi. Tämä ohjelma on 12 askeleen systemaattinen järjestelmä, joka opettaa kuinka tämä kuilu suljetaan. Tämä prosessi on auttanut ihmisiä maailmanlaajuisesti saavuttamaan tavoitteita ja merkittäviä tuloksia itsetuntemuksen kehityksen seurauksena.

 

Thinking Into Results -ohjelma parantaa tuloksia kaikilla elämän osa-alueilla. Ohjelma opettaa systemaattisen kaavan, miten päästä tavoitteeseen uuden ajattelumallin  seurauksena.

Se sisältää työkalut ja askel askeleelta etenevän toimintasuunnitelman ja ohjeet uuden ajattelutavan luomiseen joka on linjassa päämääräsi kanssa. 

 

Bob Proctor esittelee ohjelman tässä
 

THINKING INTO RESULTS -OHJELMA

12 osa-aluetta


 

1. Oikean tavoitteen valinta ja sen saavuttaminen - mitä sinä haluat? (Tavoite)

Hyöty: Opit prosessin miten asettaa tavoitteita jotka motivoi ja miten muuttaa unelmat tavoitteiksi. Tavoitteiden kuuluu kasvattaa ja inspiroida jotta ne saavuttaa.


 

2. Tietämisen ja tekemisen välinen kuilu (Tavat)

Hyöty: Moni käy lukuisia koulutuksia jotka ei muuta yksilön tuloksia lainkaan. Opit ymmärtämään mistä tekemisen ja tiedon välinen kuilu johtuu sekä tunnistamaan ja muokkaamaan omia toimintatapojasi.


 

3. Rajaton mieli  (Tavat)

Hyöty: Opit miten käytösmallit toimii ja rajoittaa tuottavuutta ja tehokkuutta. Opit käyttämään mieltäsi jotta tehokkuutesi lisääntyy ja saat mitä haluat. Tunnistat miten kulttuuri ja käytöstavat ovat kehityksen esteenä monessa elämän osa-alueella.


 

4. Miten mieli toimii (Tavat)

Hyöty: Opit miten mieli toimii ja miten tämän hetkiset tulokset ovat seurausta tämänhetkisestä ajattelumallistasi. Opit luomaan uusia ajatusmalleja jotka tekevät toiminnasta tuottavamman.


 

5. Mielen ominaisuudet - tulokseen johtava ajattelu (Mielen korkeimmat ominaisuudet)

Hyöty: Innovaatio ja tuottava ajattelu. Opit hyödyntämään mielen ominaisuuksia siten että nämä tukevat tavoitteitasi ja tuottavat tuloksia. 


 

6. Ympäristö minäkuvan peilinä (Minäkuva/ajattelumalli)

Hyöty: Opit ymmärtämään miten minäkuvasi ohjaa toimintaasi ja miten tämä vaikuttaa tuloksiin.


 

7. Kauhun aita (Pelko/ajattelumalli)

Hyöty: 4 kasvun vaihetta. Opit mihin pelon kokemus perustuu ja miten päästä sen yli. Tunnistat ja opit muuttamaan haitallisia ajattelumalleja, jotka sabotoivat menestystäsi.


 

8. Uskomukset ja käyttäytyminen (Uskomuksen muuttaminen)

Hyöty: Opit tunnistamaan uskomusten yhteyden käyttäytymiseen ja miten muuttaa uskomuksia niin että ne tukevat tavoitteita.


 

9. Asenne ratkaisee aina (Asenteen muuttaminen)

Hyöty: Asenne ja ajattelumalli tuottavien tuloksien takana. Opit asenteen määritelmän ja miten muutat sitä niin että se on linjassa ajatuksien, tunteiden ja toiminnan kanssa jotka määrittävät tulokset.


 

10. Johtajuus

Hyöty: Opit miten jalostaa johtajan ominaisuuksia itsessäsi ja muissa.


 

11. Palvelu tuottavuuden takana

Hyöty: Opit miten kehittää myönteisyyttä, muuttaa myyminen palvelemiseksi ja miten tämä vaikuttaa henkilökohtaiseen kasvuun ja tuloksiin.


 

12. Mielen voimien yhdistäminen

Hyöty: Opit miten käytösmallien muuttaminen ja yhteistyökumppanuus lisää tehokkuutta ja muuttaa tuloksia.


 

Osallistujat saavat elinikäisen pääsyn ohjelmaan sekä osallistujan oppaan joka sisältää työkirjat ja ohjeet jokaiseen aiheeseen. Luennoista saa lisäksi MP3 tiedostot.


 

Suositus on että ohjelmaa käytetään jatkossa säännöllisesti esim. 6kk välein uusien tavoitteiden luomiseen ja saavuttamiseen.

ONNISTUMISEN VARMISTAMISEKSI

 

Proctor Gallagher Institute sertifioidun mentorin tuki ohjelman ajan 6kk

Orientaatiovalmennus 60min

Ryhmävalmennus 60min kerran viikossa (24 kertaa)

Yksilövalmennus 60min (6 kertaa joka on käytettävissä ohjelman aikana 6kk)
 

Valmentajat: Bob Proctor ja Sandy Gallagher

 

Mentori: Mia Kröneck


"Mentori on joku, joka näkee sinussa enemmän lahjakkuutta ja kykyä kuin sinä näet itsessäsi ja auttaa tuomaan sen esiin sinusta."


 

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Mia Kröneck

044 973 8050

jomicoaching@gmail.com

"6 kuukauden kuluttua tarvitset kaukoputken nähdäksesi missä olit ennen ohjelmaa."


Bob Proctor

Jomi_elementti_viivat_ilmantaustaa.png
studio03948-Edit-3.jpg

Sinun mentorisi: Mia Kröneck

 

Asiakaspalaute Tuloksellinen ajattelu -ohjelma:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Olen oppinut ymmärtämään ajattelutapojeni vaikutusta toimintaani. Ensimmäistä kertaa olen tunnistanut niitä ajattelumalleja, jotka estävät minua pääsemästä tavoitteeseeni. Ohjelman työkaluja käyttäen olen oppinut kuinka voin muuttaa näitä itselleni haitallisia ajattelumalleja sekä myös tunnistamaan hyviä ajattelumalleja." 

-Pia-

 

 

 

 

 

 

“Tunnen olevani eri ihminen. Olen tyytyväisempi itseeni ja sen myötä  onnellisuuteni on lisääntynyt."

-Jochen-

studio03775.jpg
IMG_8235.jpg

"Emme voi ratkaista ongelmia samalla ajattelumallilla, jota käytimme luodessamme ne."

-Albert Einstein-

 

bottom of page