top of page

PREMIUM VALMENNUS, JONKA AVULLA MUUTAT ELÄMÄSI PYSYVÄSTI PAREMMAKSI

 

THINKING INTO RESULTS 6 KK OHJELMA

Autan autan kiireisiä ammattilaisia johtamaan itseään jotta he saavuttavat tavoitteensa. 

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

MITÄ VALMENNUS ANTAA SINULLE

 

Löydät sinun tyylisi elää ja menestyä. Valmennuksen lopuksi olet aloittanut matkasi kohti juuri sitä tavoitetta mitä haluat. Autan sinua saamaan selvennyksen siihen, mitä haluat ja mitä tehdä, jotta pääset lopputulokseen jonka haluat. 

 

Tässä premium palvelussa yhdistyvät yksilöllinen ja ryhmä mentorointi sekä verkkovalmennus. Ohjelma sisältää systemaattisen ja todistetusti toimivan kaavan miten päästä päämäärään uuden ajattelun seurauksena. Saat siihen työkalut ja ohjeet sekä askel askeleelta etenevän toimintasuunnitelman muutoksen tueksi, joka on helppo ottaa osaksi arkea.

 

Yhdessä kanssani siirryt pois päättämättömyydestä, ideoiden sekamelskasta, negatiivisista ajatusmalleista ja epävarmuudesta. Lopputuloksena olet itsevarma, määrätietoinen ja helposti muutoksia toteuttava henkilö. 
 

 

KENELLE VALMENNUS ON TARKOITETTU

 

Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki ne, ketkä ovat kiinnostuneita oppimaan ajattelemaan uudella tavalla, haluavat sitoutua sekä investoida itsensä kehittämiseen ja keitä koen voivani auttaa. 

 

Valmennuksessa parhaat tulokset saavat ne asiakkaat jotka sitoutuvat päivittäin ottamaan käytäntöön ohjelman työkalut, ohjeet ja toimintasuunnitelman.

 

Asiakkaani haluavat:

 • päästä tavoitteisiinsa selkeyttämällä ajatuksia

 • enemmän vapautta toteuttaa itseään

 • enemmän aikaa ja energiaa tehdä asioita jotka ovat merkityksellisiä ja tuovat iloa

 • oppia toteuttamaan muutoksia jotka haluavat

 • kehittää itsetuntemustaan ja oppia johtamaan itseään sekä muita

 • kehittää asennettaan, kykyään tehdä päätöksiä, sinnikkyyttä, vastuuta ja luottamusta

 • oppia näkemään elämässä enemmän mahdollisuuksia


 

KENELLE VALMENNUS EI OLE TARKOITETTU

 

Valmennus ei auta asiakkaita jotka:

 • etsivät nopeita ratkaisuja haastavaan tilanteeseen

 • eivät ole valmiita laittamaan käytäntöön ohjelman työkaluja, ohjeita ja toimintasuunnitelmaa

 • odottavat että valmennus antaa vastaukset haasteisiin ilman että he itse osallistuvat ratkaisun löytämiseen

 • ajattelevat että heillä on jo vastaus kaikkeen ja he eivät ole kiinnostuneita avaamaan mieltään asioille jotka eivät ole heille ennestään tuttuja  


 

VALMENNUKSEN TULOKSET

 

Valmennuksen seurauksena teet mitä haluat ja elät miten haluat. Sinulla on selkeä suunta mitä kohti olet menossa ja toimit sen mukaan. Saavutat säännöllisesti haluamiasi tavoitteita ja saat enemmän irti elämästä, ideoista ja ihmissuhteista. Olet tehokas ja saavutat enemmän tekemällä vähemmän jonka vuoksi sinulla on enemmän aikaa ja energiaa tehdä asioita joita rakastat. Inspiroit muita toiminnallasi ja itseluottamuksellasi.

 

THINKING INTO RESULTS -PREMIUM VALMENNUS

12 OSA-ALUETTA


 

1. Oikean tavoitteen valinta ja sen saavuttaminen - mitä sinä haluat? (Tavoite)

Hyöty: Opit prosessin miten asettaa tavoitteita jotka motivoivat ja miten muuttaa unelmat saavutettaviksi tavoitteiksi. Laadit tavoitteita jotka kasvattaa, inspiroi ja pitää sinut fokusoituna lopputulokseen.


 

2. Tietämisen ja tekemisen välinen kuilu (Tavat)

Hyöty: Moni käy lukuisia koulutuksia jotka eivät muuta yksilön tuloksia lainkaan. Opit ymmärtämään mistä tekemisen ja tiedon välinen kuilu johtuu sekä tunnistamaan ja muokkaamaan omia toimintatapojasi jotta tämän kuilun voi sulkea.


 

3. Rajaton mieli  (Tavat)

Hyöty: Opit miten käytösmallit toimivat ja miten ne voivat rajoittaa tuottavuutta ja tehokkuutta. Opit käyttämään mieltäsi niin että tehokkuutesi lisääntyy ja saat mitä haluat. Tunnistat miten kulttuuri ja käytöstavat ovat kehityksen esteenä monessa elämän osa-alueella.


 

4. Miten mieli toimii (Tavat)

Hyöty: Opit miten mieli toimii ja miten tämän hetkiset tulokset ovat seurausta tämänhetkisestä ajattelumallistasi. Opit luomaan uusia ajatusmalleja jotka tekevät toiminnastasi tuottavamman.


 

5. Mielen ominaisuudet - tuloksiin johtava ajattelu (Mielen korkeimmat ominaisuudet)

Hyöty: Innovaatio ja tuottava ajattelu. Opit hyödyntämään mielen ominaisuuksia siten että nämä tukevat tavoitteitasi ja tuottavat tuloksia. 


 

6. Ympäristö minäkuvan peilinä (Minäkuva)

Hyöty: Opit ymmärtämään miten minäkuvasi ohjaa toimintaasi ja miten tämä vaikuttaa tuloksiin sekä miten muuttaa tätä.


 

7. Kauhun aita (Pelko ajattelu)

Hyöty: 4 kasvun vaihetta. Opit mihin pelon kokemus perustuu ja miten päästä sen yli. Tunnistat ja opit muuttamaan haitallisia ajattelumalleja, jotka sabotoivat onnistumistasi.


 

8. Uskomukset ja käyttäytyminen (Uskomuksen muuttaminen)

Hyöty: Opit tunnistamaan uskomusten yhteyden käyttäytymiseen ja miten muuttaa niitä niin että ne tukevat tavoitteita.


 

9. Asenne ratkaisee aina (Asenteen muuttaminen)

Hyöty: Asenne ja ajattelumalli tuottavien tuloksien takana. Opit asenteen määritelmän ja miten muutat sitä niin että se on linjassa ajatuksien, tunteiden ja toiminnan kanssa jotka määrittävät tuloksesi.


 

10. Johtajuus

Hyöty: Opit miten jalostaa johtajan ominaisuuksia itsessäsi ja muissa.


 

11. Palvelu tuottavuuden takana

Hyöty: Opit miten kehittää myönteisyyttä, muuttaa myyminen palvelemiseksi ja miten tämä vaikuttaa henkilökohtaiseen kasvuun ja tuloksiin.


 

12. Mielen voimien yhdistäminen

Hyöty: Opit miten käytösmallien muuttaminen ja yhteistyökumppanuus lisää tehokkuutta ja muuttaa tuloksia.


 

Osallistujat saavat elinikäisen pääsyn ohjelmaan sekä osallistujan oppaan joka sisältää työkirjat ja ohjeet jokaiseen aiheeseen. Luennoista saa lisäksi MP3 tiedostot.


 

Suositus on että ohjelmaa käytetään jatkossa säännöllisesti esim. kerran vuodessa uusien tavoitteiden luomiseen ja saavuttamiseen.

ONNISTUMISEN VARMISTAMISEKSI

 

 • Proctor Gallagher sertifioidun mentorin tuki ohjelman ajan 6kk

 • Orientaatiovalmennus 60min

 • Ryhmävalmennus 60min kerran viikossa (yht. 24 kertaa)

 • Yksilövalmennus 60min (yht. 3 kertaa joka on käytettävissä ohjelman 6kk aikana)
   

Valmentajat: Bob Proctor ja Sandy Gallagher

 

Mentori: Mia Kröneck

"Mentori on joku, joka näkee sinussa enemmän lahjakkuutta ja kykyä kuin sinä näet itsessäsi ja auttaa tuomaan sen esiin sinusta."


 

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Mia Kröneck

044 973 8050

mia@jomicoaching.com ​

ASIAKASTARINA
 

 

Thinking into Results-valmennuksen avulla Nikistä

tuli oman elämänsä johtaja

”Harjoitusten toiston myötä tulivat pysyvät ajattelutavan muutokset, mikä oli valmennuksen

suurin anti”

 

Niki on 28-vuotias opiskelija, jonka haaveena oli pitkään ollut urheilijamainen kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva elämäntapa. Mia Kröneckin mentoroiman Thinking into Results- ohjelman avulla hän löysi oikeanlaiset työkalut unelmaelämänsä saavuttamiseen.

”Valmennuksen aikana vahvistui, että tämä elämäntyyli on se, jota haluan tulevatkin vuodet elää. Tällä elämäntyylillä olen onnellisin ja hyvinvoivin ja pystyn antamaan paljon enemmän itsestäni hyvää energiaa läheisilleni.

”Elämänhallintani oli aivan hukassa”

 

Nikillä oli usean vuoden ajan kertynyt turhautumista siihen, että elämä junnaa paikallaan useammalla eri osa-alueella, eikä hän pääse toivomiinsa tavoitteisiin työn, opiskelun ja urheilun suhteen. Oma elämänhallinta ja itsensä johtaminen tuntuivat olevan täysin hukassa, eikä omat keinot riittäneet saamaan niitä hallintaan.

”Minulla on aina ollut isot unelmat, mutta päivittäinen tekeminen ei ole vastannut sitä, mitä vaatisi niihin päästä.”

Nikin yksi suuri unelma oli urheilijamainen elämäntapa, mutta hänen muu elämänsä oli hyvin ristiriidassa sen kanssa. Esimerkiksi opiskelijajuhlat veivät turhaa aikaa ja joillain ystävillä oli hyvin erilainen arvomaailma. Niki ei kuitenkaan osannut ikinä sanoa ei, vaan venyi vähän kaikkeen.

”Mitään tuloksia ei voi odottaa, jos et itse ole valmis panostamaan”

Niki kuuli Thinking into Results -valmennusohjelmasta perhepiirinsä kautta. Heti ensi tapaaminen Mian kanssa sai aikaan vahvan luottamuksen mentoria ja ohjelmaa kohtaan. Niki mietti silti jonkin aikaa, onko varmasti valmis sitoutumaan valmennukseen, joka vaatii lähes päivittäistä työskentelyä itsensä kanssa. 

”Vaikka ohjelma antaa valtavasti, vaatii se paljon sitoutumista. On tärkeää, että on motivoitunut ja kärsivällinen sekä avoin kokeilemaan jotain ihan uutta.”

Nikillä ei kuitenkaan missään vaiheessa valmennuksen aikana tullut sellaista hetkeä, että olisi alkanut puuduttamaan. Hänen mukaansa tulokset syntyivät vaivattomasti, kun harjoituksista teki itselleen rutiinin ja käytti niihin aikaa. Nikin vinkki on jakaa harjoitukset pieniin palasiin pitkin päivää, niin mindset on balanssissa iltaan asti.

Silloin tällöin kuitenkin vanhan ajattelumallin ääni tuli Nikin olkapäälle kuiskimaan, että: ”Et pysty tähän”. Sellaisissa hetkissä Mian tuki oli tärkeää.

”Ihmisenä Mia on tosi päämäärätietoinen ja inspiroiva esikuva, koska hän on itsekin käynyt läpi ohjelman. Hän on hyvin läsnä kaikissa valmennustapaamisissa ja kuuntelee. Aidosti on näkynyt se innostus, kun oma valmennettava kehittyy.”

”Vaikea nähdä, ettei tuloksia tulisi, jos noudattaa tunnollisesti ohjelmaa”

Thinking into Results -valmennuksen alussa valitaan konkreettinen, kunnianhimoinen tavoite. Niki valitsi urheiluun liittyvän tavoitteen, jotta se tuki hänen unelmaansa urheilullisesta elämäntavasta.

Nikin mukaan Thinking into Results -valmennuksen ensimmäinen oppi oli se, kuinka tärkeätä on oikeasti kirjoittaa oma tavoite ylös ja säännöllisesti joka päivä pitää mielessä oma visio, mitä kohti on menossa. Toinen merkittävä oppi Nikille valmennuksessa oli ymmärtää tietämisen ja tekemisen välinen ero.

”Oivalsin, että suurin ongelmani oli aina ollut, että olen tiennyt, miten pitäisi tehdä, mutta en ole kuitenkaan niin toiminut.”

Thinking into Results -valmennuksen harjoitusten avulla Niki oppi, että päivittäisten toistojen avulla hän pystyy muuttamaan omia haitallisia ajatusmallejaan ja sitä myöden toimintamallejaan.

”Opin, että se miten ajatellet, vaikuttaa toimintaasi ja toiminta vaikuttaa tuloksiin. Minulla tuli pysyviä muutoksia ajatusmaailmaani. Tajusin myös, että menneellä ei ole mitään merkitystä siihen, mitä pystyn saavuttamaan tulevaisuudessa.”  

Kolmas suuri muutos Nikin mukaan on ollut se, ettei hän anna ympäristön ja olosuhteiden vaikuttaa, vaan elää oman näköistä elämää välittämättä niin paljon muiden mielipiteistä.

”Ennen valmennusta olin yliajattelemisen mestari, murehdin ihan turhia asioita. Se automaattisesti lähti harjoitusten myötä. En anna enää ulkoisen ympäristön päästä ihon alle.”

”Koen olevani elämäni kunnossa”

Nikin mukaan valmennuksen alussa asetettu tavoite oli tärkeä osa valmennusta, koska sen myötä tulivat pysyvät elämäntavan muutokset, mikä on hänen mielestään Thinking into Results -ohjelman suurin anti.

Konkreettisista muutoksista hän mainitsi, että alkoholin käyttö vähentyi hänellä alle kymmeneen prosenttiin siitä, mitä se oli ennen ohjelmaa. Myös satunnainen nikotiinin käyttö jäi kokonaan pois. Niki kertoi, että muutokset tapahtuivat luonnostaan, koska ne eivät kuuluneet enää hänen uuteen elämäntyyliinsä. Hän hyväksyi myös sen, että elämänmuutosten myötä yhteydenpito joihinkin vanhoihin ystäviin loppui, koska arvomaailmoiden välillä oli niin ammottava kuilu.

 ”Koko elämäni on muuttunut. Tietyllä tapaa olen ollut sama ihminen, mutta elämäntavat eivät ole vastanneet sitä, mitä oikeasti haluan”.

Niki oppi käyttämään hyödykseen valmennuksessa oppimiaan mielikuvaharjoituksia myös urheillessaan. Hänen mielestään Thinking into Results- valmennus sopiikin erinomaisesti urheilijoille, koska siinä harjoitellaan paljon oman tavoitteen visualisointia ja itsensä motivointia.

”On huikeata, miten hyvin pystyt omalla mielellä huijaamaan itseäsi ja esimerkiksi vaativan urheilusuorituksen aikana siirtämään pahan olon tunnetta.”

”Olen niin monella osa-alueella nähnyt tuloksia, että ehdottomasti satsaaminen tähän on kannattanut”

Thinking into Results -valmennuksen harjoitukset ovat jääneet Nikillä osaksi aamurutiineja myös ohjelman päätyttyä ja ne tulevat jo selkärangasta.

 ”Mindset-treenillä päivä alkaa hyvällä motivaatiolla ja inspiraatiolla. Aika vähän tarvitaan siihen, että saat hyvän startin päivään.”

Niki kertoo, että elämän palaset ovat loksahtaneet yhteen, kun hän on saanut elämäntapansa ja itsensä johtamisen kuntoon valmennuksen avulla. Hän on huomannut myös, että palautumiseen ja lepoon jää enemmän aikaa.

 ”Aivot toimivat kirkkaammin, joka helpottaa myös opiskelua.  Nykyään en polta itseäni loppuun, vaikka saan enemmän aikaiseksi kuin aikaisemmin, koska keskityn oikeisiin asioihin.”

DSC09708.jpg

Sinun mentorisi: Mia Kröneck

 

Asiakaspalaute Thinking into Results -ohjelmasta:

"Olen oppinut ymmärtämään ajatteluni vaikutusta toimintaani. Ohjelman työkaluja käyttäen olen oppinut kuinka voin muuttaa itselleni haitallisia ajattelumalleja, jotka ovat estäneet minua pääsemästä tavoitteeseeni. Tämän seurauksena sain halutun parisuhteen ja löysin merkityksellisen verkoston, jossa voin toteuttaa itseäni."

"Mian kanssa työskentely oli opettavaista ja innostavaa. Mialla oli vahva valmentava ote mentoroinnin aikana. Hän ei antanut valmiita vastauksia vaan laittoi asiakkaan pohtimaan asioita ja oivaltamaan niitä itse. Koin tämän erittäin hyvänä, koska sen myötä omat ajatukset ja ajattelutapa muuttuivat. Samalla opin toimimaan ja ohjaamaan omia ajatuksia, mikä auttoi minua jatkossa itsenäisessä toiminnassa. Kuitenkin kipeissä tilanteissa Mia ohjasi pehmeällä otteella eteenpäin."

"Emme voi ratkaista ongelmia samalla ajattelumallilla, jota käytimme luodessamme ne."

-Albert Einstein-

 

Nikin kuva.jpg

Thinking into Results -valmennuksen myötä pysyviä elämänhallinnan ja ajattelutavan muutoksia saavuttanut Niki, 28-vuotias opiskelija ja kuntourheilija.

bottom of page