top of page

PREMIUM VALMENNUS, JONKA AVULLA MUUTAT ELÄMÄSI PYSYVÄSTI PAREMMAKSI

 

THINKING INTO RESULTS 12 VIIKON OHJELMA

Autan menestymisestä ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneita naisia löytämään rohkeuden toteuttaa muutoksia, jotta he saavat elämän

josta ei tarvitse lomaa. 

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

MITÄ VALMENNUS ANTAA SINULLE

 

Löydät sinun tyylisi elää. Valmennuksen lopuksi olet aloittanut matkasi kohti juuri sitä elämää mitä haluat. Autan sinua saamaan selvennyksen siihen, mitä haluat ja mitä tehdä, jotta pääset lopputulokseen jonka haluat. 

 

Tässä premium palvelussa yhdistyvät yksilöllinen ja ryhmä mentorointi sekä verkkovalmennus. Ohjelma sisältää systemaattisen ja todistetusti toimivan kaavan miten päästä päämäärään uuden ajattelun seurauksena. Saat siihen työkalut ja ohjeet sekä askel askeleelta etenevän toimintasuunnitelman muutoksen tueksi, joka on helppo ottaa osaksi arkea.

 

Yhdessä kanssani siirryt pois päättämättömyydestä, ideoiden sekamelskasta, negatiivisista ajatusmalleista ja epävarmuudesta. Lopputuloksena olet itsevarma, määrätietoinen ja helposti muutoksia toteuttava henkilö. 
 

 

KENELLE VALMENNUS ON TARKOITETTU

 

Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki ne, ketkä ovat kiinnostuneita oppimaan ajattelemaan uudella tavalla, haluavat sitoutua sekä investoida itsensä kehittämiseen ja keitä koen voivani auttaa. 

 

Valmennuksessa parhaat tulokset saavat ne asiakkaat jotka sitoutuvat päivittäin ottamaan käytäntöön ohjelman työkalut, ohjeet ja toimintasuunnitelman.

 

Asiakkaani haluavat:

 • enemmän vapautta toteuttaa itseään

 • enemmän aikaa ja energiaa tehdä asioita jotka tuovat heille iloa

 • päästä tavoitteisiinsa

 • oppia toteuttamaan muutoksia jotka haluavat

 • selkeyttää ajatuksiaan ja tavoitteitaan

 • kehittää itsetuntemustaan ja oppia johtamaan itseään ja muita

 • kehittää asennettaan, kykyään tehdä päätöksiä, sinnikkyyttä, vastuuta ja luottamusta

 • oppia näkemään elämässä enemmän mahdollisuuksia


 

KENELLE VALMENNUS EI OLE TARKOITETTU

 

Valmennus ei auta asiakkaita jotka:

 • etsivät nopeita ratkaisuja haastavaan tilanteeseen

 • eivät ole valmiita laittamaan käytäntöön ohjelman työkaluja, ohjeita ja toimintasuunnitelmaa

 • odottavat että valmennus antaa vastaukset haasteisiin ilman että he itse osallistuvat ratkaisun löytämiseen

 • ajattelevat että heillä on jo vastaus kaikkeen ja he eivät ole kiinnostuneita avaamaan mieltään asioille jotka eivät ole heille ennestään tuttuja  


 

VALMENNUKSEN TULOKSET

 

Valmennuksen seurauksena teet mitä haluat ja elät miten haluat. Sinulla on selkeä suunta mitä kohti olet menossa ja toimit sen mukaan. Saavutat säännöllisesti haluamiasi tavoitteita ja saat enemmän irti elämästä, ideoista ja ihmissuhteista. Olet tehokas ja saavutat enemmän tekemällä vähemmän jonka vuoksi sinulla on enemmän aikaa ja energiaa tehdä asioita joita rakastat. Inspiroit muita toiminnallasi ja itseluottamuksellasi.

 

THINKING INTO RESULTS -PREMIUM VALMENNUS

12 osa-aluetta


 

1. Oikean tavoitteen valinta ja sen saavuttaminen - mitä sinä haluat? (Tavoite)

Hyöty: Opit prosessin miten asettaa tavoitteita jotka motivoi ja miten muuttaa unelmat tavoitteiksi. Tavoitteiden kuuluu kasvattaa ja inspiroida jotta ne saavuttaa.


 

2. Tietämisen ja tekemisen välinen kuilu (Tavat)

Hyöty: Moni käy lukuisia koulutuksia jotka ei muuta yksilön tuloksia lainkaan. Opit ymmärtämään mistä tekemisen ja tiedon välinen kuilu johtuu sekä tunnistamaan ja muokkaamaan omia toimintatapojasi.


 

3. Rajaton mieli  (Tavat)

Hyöty: Opit miten käytösmallit toimii ja rajoittaa tuottavuutta ja tehokkuutta. Opit käyttämään mieltäsi jotta tehokkuutesi lisääntyy ja saat mitä haluat. Tunnistat miten kulttuuri ja käytöstavat ovat kehityksen esteenä monessa elämän osa-alueella.


 

4. Miten mieli toimii (Tavat)

Hyöty: Opit miten mieli toimii ja miten tämän hetkiset tulokset ovat seurausta tämänhetkisestä ajattelumallistasi. Opit luomaan uusia ajatusmalleja jotka tekevät toiminnasta tuottavamman.


 

5. Mielen ominaisuudet - tulokseen johtava ajattelu (Mielen korkeimmat ominaisuudet)

Hyöty: Innovaatio ja tuottava ajattelu. Opit hyödyntämään mielen ominaisuuksia siten että nämä tukevat tavoitteitasi ja tuottavat tuloksia. 


 

6. Ympäristö minäkuvan peilinä (Minäkuva/ajattelumalli)

Hyöty: Opit ymmärtämään miten minäkuvasi ohjaa toimintaasi ja miten tämä vaikuttaa tuloksiin.


 

7. Kauhun aita (Pelko/ajattelumalli)

Hyöty: 4 kasvun vaihetta. Opit mihin pelon kokemus perustuu ja miten päästä sen yli. Tunnistat ja opit muuttamaan haitallisia ajattelumalleja, jotka sabotoivat menestystäsi.


 

8. Uskomukset ja käyttäytyminen (Uskomuksen muuttaminen)

Hyöty: Opit tunnistamaan uskomusten yhteyden käyttäytymiseen ja miten muuttaa uskomuksia niin että ne tukevat tavoitteita.


 

9. Asenne ratkaisee aina (Asenteen muuttaminen)

Hyöty: Asenne ja ajattelumalli tuottavien tuloksien takana. Opit asenteen määritelmän ja miten muutat sitä niin että se on linjassa ajatuksien, tunteiden ja toiminnan kanssa jotka määrittävät tulokset.


 

10. Johtajuus

Hyöty: Opit miten jalostaa johtajan ominaisuuksia itsessäsi ja muissa.


 

11. Palvelu tuottavuuden takana

Hyöty: Opit miten kehittää myönteisyyttä, muuttaa myyminen palvelemiseksi ja miten tämä vaikuttaa henkilökohtaiseen kasvuun ja tuloksiin.


 

12. Mielen voimien yhdistäminen

Hyöty: Opit miten käytösmallien muuttaminen ja yhteistyökumppanuus lisää tehokkuutta ja muuttaa tuloksia.


 

Osallistujat saavat elinikäisen pääsyn ohjelmaan sekä osallistujan oppaan joka sisältää työkirjat ja ohjeet jokaiseen aiheeseen. Luennoista saa lisäksi MP3 tiedostot.


 

Suositus on että ohjelmaa käytetään jatkossa säännöllisesti esim. kerran vuodessa uusien tavoitteiden luomiseen ja saavuttamiseen.

ONNISTUMISEN VARMISTAMISEKSI

 

 • Proctor Gallagher sertifioidun mentorin tuki ohjelman ajan 3kk

 • Orientaatiovalmennus 60min

 • Ryhmävalmennus 60min kaksi kertaa viikossa (yht. 24 kertaa)

 • Yksilövalmennus 60min (yht. 3 kertaa joka on käytettävissä ohjelman 3kk aikana)
   

Valmentajat: Bob Proctor ja Sandy Gallagher

 

Mentori: Mia Kröneck


"Mentori on joku, joka näkee sinussa enemmän lahjakkuutta ja kykyä kuin sinä näet itsessäsi ja auttaa tuomaan sen esiin sinusta."


 

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Mia Kröneck

044 973 8050

mia@jomicoaching.com ​

"6 kuukauden kuluttua tarvitset kaukoputken nähdäksesi missä olit ennen ohjelmaa."


Bob Proctor

DSC09708.jpg

Sinun mentorisi: Mia Kröneck

 

Asiakaspalaute Thinking into Results -ohjelmasta:

"Olen oppinut ymmärtämään ajatteluni vaikutusta toimintaani. Ohjelman työkaluja käyttäen olen oppinut kuinka voin muuttaa itselleni haitallisia ajattelumalleja, jotka ovat estäneet minua pääsemästä tavoitteeseeni. Tämän seurauksena sain halutun parisuhteen ja löysin merkityksellisen verkoston, jossa voin toteuttaa itseäni."

-Pia-

 

“Tunnen olevani eri ihminen. Olen tyytyväisempi itseeni ja sen myötä  onnellisuuteni on lisääntynyt."

-Jochen-

"Mian kanssa työskentely oli opettavaista ja innostavaa. Mialla oli vahva valmentava ote mentoroinnin aikana. Hän ei antanut valmiita vastauksia vaan laittoi asiakkaan pohtimaan asioita ja oivaltamaan niitä itse. Koin tämän erittäin hyvänä, koska sen myötä omat ajatukset ja ajattelutapa muuttuivat. Samalla opin toimimaan ja ohjaamaan omia ajatuksia, mikä auttoi minua jatkossa itsenäisessä toiminnassa. Kuitenkin kipeissä tilanteissa Mia ohjasi pehmeällä otteella eteenpäin."

-Pia-

"Emme voi ratkaista ongelmia samalla ajattelumallilla, jota käytimme luodessamme ne."

-Albert Einstein-

 

bottom of page