top of page

Valmennuksen tarkoituksena on selkeyttää elämää ja sitä kautta lisätä jaksamista ja läsnäoloa arkeen ilman suorittamista

Valmennus sopii sinulle, joka haluat  elämääsi enemmän iloa, rauhaa, tasapainoa, virkeyttä ja selkeyttä, samalla kun vähennät stressiä ja kielteisiä ajatuksia elämästäsi.

Valmennuksessa opit taitoja, jotka auttavat sinua säätelemään voimavarojasi, jotta pystyt nauttimaan elämästä sellaisena kun se on.

Neurolingvistinen ohjelmointi

Neuro-lingvistinen ohjelmointi (NLP) on työkalu jonka avulla voidaan muokata tai vahvistaa aivojen toimintaa siten että ajattelu ja toiminta tukee tavoitteitamme ja elämassämme tärkeitä asioita.

 

Valmennus perustuu strukturoituun työskentelyyn, ajatuksien peilaamiseen ja elämäntilanteen uudelleen arviointiin työkirjojen avulla.

 

Kenelle valmennus on tarkoitettu? Jos tarvitset apua esim.:

 

  • Stressiin hallintaan

  • Tavoitteiden ja arvojen määrittämiseen

  • Voimavarojen säätelyyn

  • Uuden suunnan löytämiseen

  • Arjen suunnittelemiseen

Miten valmennus toteutuu?

Valmentaja tekee yhdessä asiakkaan kanssa tilanteen kartoituksen erilaisten työkirjojen avulla. Tämän pohjalta laaditaan yhdessä toimintasuunnitelma tilanteen ratkaisemiseksi. Aiheesta riippuen, työskentelyyn voidaan lisätä tietoisuus ja/tai hengitysharjoituksia jotka tukee toimintasuunnitelmaa.

Kun yksilö voi hyvin itsensä kanssa, hän voi hyvin ympäristössään muiden kanssa.

Valmentaja: Mia Kröneck

Valmennuksen kesto on 60min per sessio.

Suositus yksilövalmennukseen on 1-3 sessiota.


 

Varaa ilmainen tavoite sparraus nyt!

Mia Kröneck

044 973 8050

jomicoaching@gmail.com

fractal-105892_1920.jpg
Jomi_kultafolio.jpg

"Et koskaan ole suurempi kuin ajatuksesi, jotka hallitsevat mieltäsi.

Jos on totta, että sinusta tulee se, mitä ajattelet eniten, siitä seuraa, että elämässäsi saavuttamasi menestyksen määrä ja laatu ovat suoraan verrannollisia ajatustesi ’koon’ kanssa. Jos annat mielesi pyöriä vähäpätöisissä asioissa, saavutuksesi jää vähäpätöiseksi. Kehitä kurinalaisuutta miettimään vain tärkeitä asioita. Muista, että pienet mielet ajattelevat asioita; suuret mielet ajattelevat ideoita."


-Napoleon Hill-
 

Jomi_elementti_viivat_ilmantaustaa.png
bottom of page