top of page

Jooga

 
Kundaliinijooga (Yogi Bhajanin oppien mukaan)

Kundaliinijoogassa yhdistyy hengitysharjoitus, jooga-asennot, mantrat ja meditaatio. Harjoitus vahvistaa kehoa monipuolisesti ja vähentää kehon sekä mielen kireyksiä.

 

Fyysisellä tasolla se tasapainottaa rauhasjärjestelmää ja vahvistaa hermostoa sekä vastustuskykyä. Yleinen hyvinvointi lisääntyy, kun unen laatu paranee ja selkäongelmat helpottuvat. Onnellisuuden tunne kasvaa, kun piilevä ja tietoinen stressi sekä kielteiset ajatukset vähenevät.

Hatha vinyasa

Hatha vinyasa on dynaaminen harjoitus joka yhdistää liikkeen hengitykseen ja kehittää voimaa sekä joustavuutta kehossa.

Molemmat harjoitukset sopivat kaiken tasoisille joogasta kiinnostuneille.

Hengitysharjoitukset

Kun olemme stressaantuneita tai ylivirittyneitä, hengittämme nopeasti ja pinnallisesti. Usein tämä aiheuttaa fyysisiä oireita kuten sydämentykytyksiä, rintakipua, vapinaa, pahoinvointia tai huimausta. Mieltä ja kehoa voi hallita erilaisilla hengitysharjoituksilla. Hengittämiseen keskittyminen lähettää aivoille viestin että nyt tulee rauhoittua ja aivot lähettävät tämän viestin kehollesi. Keho rentoutuu, myös mieli rauhoittuu.

Meditaatio

Meditaatiossa harjoitellaan itsetarkkailua ja tietoisuuden lisäämistä hetkessä. Parhaimmillaan se voi vähentää stressiä, auttaa oman elämän hallinnassa, lieventää kipuja ja parantaa unenlaatua.

Tarjoan
  • Ryhmätunteja

  • Pienryhmätunteja

  • Yksityistunteja yksilöille ja yrityksille

 

Varaa itsellesi tai ryhmällesi rauhoittava hetki nyt!

 

Mia Kröneck

044 973 8050

jomicoaching@gmail.com

1397626_555034004584824_1319713387_o.jpg

Asiakaspalaute:

"Kurssin myötä ymmärrys itseä kohtaan on kasvanut, samoin lempeys. Kundaliinijooga on mahtavaa, mutta vielä ehkä mukavampi on isompi kokonaisuus, niin kun tämä (10 kehoa) kurssi oli. Viikko viikolta selkäkivut vähenivät, varmasti myös henkisen hyvinvoinnin lisääntymisen myötä. Sisäinen rauha lisääntyi kurssin myötä. Ja ehdottamasti kurssi oli tähän maailman tilanteeseen nähden (korona) kuin tilaus :) olen pysynyt hyvin rauhallisena, koska luotan enemmän omaan kehoon kurssin myötä. Iso kiitos sinulle :) "

Jomi_kultafolio.jpg
Jomi_elementti_viivat_ilmantaustaa.png
bottom of page