top of page

40-päivän henkilökohtainen joogaohjelma

3-kerran valmennus, joka sisältää:

  • Tilanteen kartoitus NLP työkaluja käyttäen 60min

  • Kundaliinijoogan yksityistunti 90min, joka on 40 päivän harjoitus jota jatketaan itsenäisesti kotona

  • Valmennuksen purku 40 päivän päätteeksi asioista joita harjoituksen aikana tuli esille 60min

Jos kaipaat kirkastusta uuden suunnan löytämiseen tai tilanteen selkeyttämiseen, tämä valmennus on tehty sinulle. Valmennus perustuu strukturoituun työskentelyyn, ajatuksien peilaamiseen ja elämäntilanteen uudelleen arviointiin työkirjojen ja kundaliinijoogan avulla.

Neuro-lingvistinen ohjelmointi (NLP) on työkalu jonka avulla voidaan muokata tai vahvistaa aivojen toimintaa siten että ajattelu ja toiminta tukee tavoitteitamme ja elämassämme tärkeitä asioita.

 

Kundaliinijooga on tehokas harjoitus läsnäolotaitojen vahvistamiseen. Siinä yhdistyy hengitysharjoitus, jooga-asennot, mantrat ja meditaatio. Harjoitus vahvistaa kehoa monipuolisesti ja vähentää kehon sekä mielen kireyksiä. Fyysisellä tasolla se tasapainottaa rauhasjärjestelmää ja vahvistaa hermostoa sekä vastustuskykyä. Onnellisuuden tunne kasvaa, kun piilevä ja tietoinen stressi sekä kielteiset ajatukset vähenevät. Harjoitus rauhoittaa mieltä jonka kautta intuitio vahvistuu, tietoisuus lisääntyy ja kyky kuulla sisintä parantuu.

Valmentaja: Mia Kröneck

Varaa sisäinen matkasi nyt!


Mia Kröneck
044 973 8050
jomicoaching@gmail.com

sunset-174276_1920.jpg

Asiakaspalaute:

"Ihana kurssi! 10 kehon kurssi avasi teorian ja harjoitusten kautta ymmärtämään mitkä ovat omat heikkouteni ja vahvuuteni, ja miten vahvistaa sitä mikä tarvitsee vahvistamista. Oman syntymäpäivän tantriseen numerologiaan tutustuminen oli myös todella mielenkiintoista. Tunnin harjoitukset olivat voimakkaita ja sopivan haastavia ja jokaiselta kerralta sai paljon ajateltavaa ja hyviä työkaluja itsen kehittämiseen."

Jomi_elementti_viivat_ilmantaustaa.png
Jomi_kultafolio.jpg
bottom of page